Майстер GNAdesigngroup

Майстер GNAdesigngroup

Професійна інформація:

+ Цікаві рішення
+ Швидкість реалізації
+ Доступність

Пропоную вам свої послуги:
+ Розробку Дизайну Будівель, Фасада (моделювання будівлі, різні варіанти дизайна фасадів, освітлення, 3д візуалізація і т.д.)

+ Дизайн Інтер'єра (розробка цікавих рішень, 3д візуалізація, 3д планування/зонування з розміщенням меблів, 2д плани, план електрики/освітлення, підбір кольорів, матеріалів, меблів, світла, декору, креатива і т.д)

+ розробку зонування/планування та проектування Ландшафтного дизайна та Благоустрою території, вхідної/в'їздної групи, парковки (критої / відкритої), розробка тераси, навісу/накриття, різноманітних зон відпочинку, підбір рослин та тротуарної плитки, доріжок, моделювання індивідуальних локацій і т.д., 3д візуалізацію цього, 2д плани, освітлення і т.д.

* При замовленні однієї послуги буде знижка на наступну.

Люблю Творити Індивідуальні, Оригінальні, Креативні рішення. Можу розробити Цікавий дизайн для вас і для тих, з ким ви співпрацюєте, знайомих. Дизайн як для будинків та квартир так і для інших споруд/комерції, бізнесу, приміщень, офісів, закладів, кафе/ресторанів і т.д.

Інтер єри, Ландшафт, Споруди/Фасад, цікаві Інвест. проекти, оригінальні рішення, направлення діяльності, креативні ідеї, арт-об єкти, відео-ролики, благоустрій, творчість, інфо, новини і т.д. див. на моєму сайті.

Гарантія на роботу:

Інформація відсутня

Послуги та ціни:

Інформація відсутня

Відгуки:

Інформація відсутня

Портфоліо:

Інформація відсутня
Загальна інформація
Досвід роботи більше 10 років
Виконав 0 замовлень
В обраному у 0 користувачів
Оцінки
   Якість работи
   Дотримання строків
   Ввічливість
   Баланс ціна/якість
   Пунктуальність
Контакти
Географія робіт
Київ (Київська обл.)

Що необхідно виконати?

Заповніть швидку заявку і очікуйте пропозицій від майстрів
  • Почніть вводити символи
Нові публікації в блогах
Чекаємо Вас на найбільшій будівельній події року – Міжнародній будівельній В2В-виставці Inter Build EXPO!
20 – 22 березня 2024 МВЦ, Київ, Броварський пр-т, 15 Вас чекає об’єднана експозиція виробників та постачальників будівельних матеріалів,...
Як підібрати систему очищення води для заміського будинку: уникаємо головних помилок
Заміське життя завжди асоціюється з природою, свіжим повітрям та спокоєм. Один із найважливіших аспектів комфортного перебування у оселі - це доступ д...
Оформлення та реєстрація права власності на нерухомість: все, що потрібно знати
Оформлення права власності на нерухоме майно - це процедура, яка не потребує багато часу та зусиль. Головне - належним чином підготувати всі необхідні...
завантаження файлу