Чому варто купити душову кабіну

Чому варто купити душову кабіну

Приймання теплої ванни допомагає зняти стрес, заспокоює та приносить багато задоволення. Але що робити, якщо через малі розміри приміщення встановити в ньому ванну не виходить? Чудовим рішенням стане купівля душової кабіни. На сайті магазину Pobuduj представлено великий вибір моделей різних розмірів і конфігурацій. Ця сантехніка не тільки вирізняється компактними розмірами, а й має низку інших переваг.

5 аргументів на користь душової кабіни

Для встановлення кабіни не потрібно багато місця. Стандартний піддон цілком може розміститися на площі в півтора квадратного метра. Душові бокси також добре вписуються в куточок простору, що допомагає використовувати площу приміщення максимально раціонально.

Крім цього, можна назвати низку причин, чому варто зробити вибір на користь цієї сантехніки:

  1. Економія води. Під час приймання душу витрачається менше води, ніж під час купання у ванні. Це досягається не тільки завдяки скороченню часу купання, а й через технологічні розсіювачі води, душові лійки та інші пристосування.
  2. Безпека експлуатації. Через низькі бортики душового піддона користуватися кабінами простота безпечно. Особливе значення це має для літніх людей, яким буває складно переступати через високі борти ванни. Для підвищення безпеки піддони мають протиковзку поверхню, всередині також можуть бути встановлені додаткові поручні.
  3. Широка функціональність. Крім стандартної функції душа, бокси оснащують додатковими лійками, гідромасажем, установками для ароматерапії, радіо та іншими опціями. Завдяки цьому купання перетворюється на комплексну спа-процедуру.
  4. Простота монтажу. Встановлення душової кабіни потребує менше часу та зусиль, ніж монтаж ванни. Демонтувати сантехніку також набагато легше. Найпростішими в монтажі є моделі, які складаються з одних огорож, без піддона. У таких конструкціях каналізаційний вихід виконується безпосередньо в підлозі. Простір для прийняття душу огороджується перегородками з безпечного скла або пластику, душові лійки та інше обладнання фіксується на стіні або на спеціальних стійках.
  5. Стильний дизайн. У каталогах виробників можна побачити найрізноманітніші моделі боксів. Вони відрізняються не тільки розмірами, а й конфігурацією, декоративним оформленням, кольорами. Одним із популярних дизайнерських рішень є нанесення на огорожі малюнків за допомогою піскоструминної технології. Дизайнери також експериментують з відтінками піддонів, кольорами покриттів на душових лійках та іншому обладнанні.

Таким чином, вибір на користь душової кабіни дає змогу раціонально організувати простір ванної кімнати і створити комфортні умови для гігієнічних процедур.

0 коментарів
8 переглядів
3 години тому
Коментарі

Коментарі відсутні
завантаження файлу
Додати замовлення