Огляд житлового комплексу Львівський квартал

Огляд житлового комплексу Львівський квартал

Житловий комплекс Львівський квартал – це куточок із найкращими високоякісними традиціями та архітектурними особливостями європейських країн і західноукраїнського міста Львова, в честь якого і має свою назву масив.

Бездоганна якість і європейський стиль

Розташований у самому серці української столиці ЖК Львівський квартал являє собою найкращі надбання європейського будівництва. Усе в цьому місці каже про ретельну добірність та увагу до деталей, що разом дарують непересічний комфорт мешканцям. Комплекс складається з 7 будинків у 10-22 поверхів, що розташовуються в три лінії, зведених за останніми словом будівництва.

Монолітно-каркасна технологія будівництва була обраною для зведення цих новобудов не просто так, таке рішення вдало забезпечує довговічність споруд і відсутність несучих стін. Це дозволяє втілити в життя будь-які дизайнерські рішення мешканців. Видом опалення було обрано індивідуальне, але наявна і газова котельня на даху будинку, яка гарантує автономність комплексу.

Обравши варіант купівлі 3 кімнатної квартири ви опинитесь посеред одного із європейських містечок не покидаючи меж рідного Києва. Мансардний поверх, складна форма покрівлі, контрастні кольори оздоблення фасаду, вікна з темними рамами – усі ці елементи вдало поєднуються аби створити унікальну атмосферу польського чи чеського міста.

Відмінне сусідство, поряд із комплексом Львівський квартал, забезпечать інші, не менш відомі масиви з-поміж яких можна виділити ЖК “Покровський Посад”, “Podil Plaza "c0 c1">

Купити квартиру в Шевченківському районі, де якраз знаходиться Львівський квартал, надасть вам доступ до багатьох визначних пам'яток у пішій доступності, оскільки цей район є історичним. Панорамні вікна, встановлені в комплексі, обрані з ціллю не приховувати від вас красу таких краєвидів кожного дня.

Інфраструктура є розвиненою та знаходиться поруч із Поділом, на Лук'янівці, нагорі Татарки. Вона містить:

  • місця громадського харчування: “KETA sushi”, “Horomu Bar”, “KAVA MAMA”, “Caffe del passo”
  • торгові центри та магазини: ТРЦ Квадрат, “Галя Балувана”, “Фора”, “Сільпо”
  • заклади освіти: Національна академія статистики, обліку та аудиту, Заклад дошкільної освіти №348 "Злагода", Заклад дошкільної освіти №810 "Журавлик", Школа І-ІІІ ступенів №1
  • медичні центри: “Fido”, стоматологічна клініка "АНД", “Medical Grad”, Центр первинної медико-санітарної допомоги №2 Шевченківського району

Близькість до метро – це саме та перевага, яка надасть вам можливість швидко пересуватися містом без заторів. Найближча станція метрополітену “Лук'янівська” знаходиться всього в 10 хвилинах спокійної пішої прогулянки від ЖК Львівський квартал.

Перші поверхи відведені під нежитлові приміщення, що надають місце для створення прекрасної сфери послуг на самій території комплексу. До прикладу, в одному з будинків розташовується супермаркет площею 675 кв.м, є і власна стоматологічна клініка, офіс нотаріуса, відділення банку, кав'ярні. Одним словом, отримати якісні послуги в масиві Львівський квартал можливо не виходячи за його межі.

Забудовник РІЕЛ розробив різноманітні планування апартаментів, які варіюються між однокімнатними з площею від 37, 3 кв.м, двокімнатні від 63,7 кв.м і трикімнатними від 80 кв.м. А, якщо ви бажаєте отримати ще більше вільного простору, зверніть увагу на можливість купити дворівневу квартиру в ЖК Львівський квартал.

Сучасний місткий підземний паркінг поруч із вашою оселею подарує комфорт для власників автомобілів. Внутрішній двір містить багато зелені й рекреаційних зон для створення відмінного місця дозвілля на свіжому повітрі. Агенція нерухомості T.H.E. Capital професійно допоможе вам у придбанні майбутнього затишного дому в житловому масиві Львівський квартал.

0 коментарів
12 переглядів
3 години тому
Коментарі

Коментарі відсутні
завантаження файлу
Додати замовлення